Het is liefde.

De sjaals van Masha & Kate zijn liefdesverhalen. Fotografie ontmoet pop art – one-of-a-kind beelden worden vereeuwigd op de beste natuurlijke materialen.

High-end fotoprints, ingewikkelde details en expressieve grafische effecten maken elk model een echte head-turner. Felgekleurde, fantasierijke en fascinerende beelden zorgen ervoor dat elke sjaal absolute favorieten worden in uw garderobe.

De motieven die we gebruiken voor onze sjaals stralen pure liefde uit, liefde voor het leven! Ze worden gemaakt van de beste materialen door een van de beste sjaal makers uit het Italiaanse Como. Ze zijn wereldwijd bekend om hun kwaliteit en vakmanschap. De grote formaten van onze foulards en sjaals bieden een overvloed aan styling opties. De lichtheid van het materiaal – zijde, modal en zuiver scheerwol – maakt ze heerlijk zacht om te dragen en aan te raken. (red. Masha & Kate.com).

We zijn er trots op om dit prachtige Merk in onze collectie te hebben. Kom de foulards en sjaals zelf bekijken in onze winkel want de plaatjes zijn mooi maar kwaliteit moet u voelen!